پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

بازی لیزر تگ در ایران

سال تحصیلی جدید حضوری و از اول مهر شروع می شود

سال تحصیلی جدید حضوری و از اول مهر شروع می شود به گزارش لیزر تگ، وزیر آموزش وپرورش اظهار داشت: سال تحصیلی جدید در شرایط فعلی، مطابق برنامه از اول مهر و به شکل حضوری آغاز خواهد شد.


به گزارش لیزر تگ به نقل از مهر، علیرضا کاظمی، در جلسه شورای معاونان وزارت آموزش وپرورش اضافه کرد: سال تحصیلی از آغاز مهر بصورت حضوری شروع می شود و این خواسته دولت، آموزش وپرورش و مردم است.
وی اضافه کرد: همه برنامه های تابستانی آموزش و پرورش، از برگزاری امتحانات و تصحیح اوراق گرفته تا نام نویسی دانش آموزان، ساماندهی نیروی انسانی، آماده سازی فضاهای آموزشی و تامین کتاب و تجهیزات، با هدف فراهم کردن مقدمات شروع سال تحصیلی در موعد مقرر دنبال می شود.
کاظمی تاکید کرد: اگر اتفاق خاصی رخ دهد، متناسب با شرایط درباره ی آن تصمیم گیری خواهد شد، اما تا به این لحظه مبنای برنامه ریزی آموزش و پرورش، شروع سال تحصیلی در مهرماه و در زمان قرار است.
وی درباره ی زمان شروع فعالیت دانشگاه ها نیز اظهار داشت: دانشگاه ها تابع فرایندها و اقتضائات خود هستند و موضوع هایی مانند ثبت نام، حذف و اضافه و کنکور بر زمان بندی آنها تأثیر می گذارد؛ ازاین رو تصمیم گیری درباره ی زمان شروع فعالیت دانشگاه ها در حوزه مسئولیت آموزش وپرورش نیست.
وزیر آموزش وپرورش ضمن اشاره به شرایط دشوار برگزاری آزمون های نهایی، اظهار داشت: با وجود این که سال سختی برای آموزش وپرورش بود، امتحانات با کمترین دغدغه و مشکل برگزار شد.
کاظمی ضمن اشاره به روند آزمون های غائی پایه یازدهم، اظهار نمود: این بخش از پروسه امتحانات درحال تکمیل است و آزمون های باقیمانده نیز براساس برنامه به پایان خواهد رسید.
وی تصحیح اوراق امتحانات را از دیگر اولویت های مهم آموزش وپرورش دانست و اضافه کرد: گزارش معاونت آموزش متوسطه نشان میدهد که روند تصحیح اوراق از نظر زمانی و کیفیت در وضعیت مطلوبی قرار دارد و در این بخش، از زمان بندی برنامه جلوتر هستیم.
کاظمی نام نویسی دانش آموزان را یکی از مهم ترین مؤلفه های آماده سازی سال تحصیلی دانست و اظهار داشت: تمام اتفاقات آموزش وپرورش متمرکز بر نام نویسی دانش آموزان است.
وی اضافه کرد: نام نویسی علاوه بر ابعاد اداری، یک موضوع اجتماعی است و آموزش وپرورش موظف است در هر دو بعد، شرایط مناسب را برای خانواده ها فراهم آورد.
وزیر آموزش وپرورش ضمن اشاره به تجربه پیش نام نویسی پایه اول با بهره گیری از ظرفیت فناوری اطلاعات، اظهار داشت: باید به سمتی حرکت نماییم که کل پروسه نام نویسی ها تا حد امکان به صورت مجازی صورت گیرد تا خانواده ها برای نام نویسی فرزندان خود با نگرانی و مراجعه های غیرضروری مواجه نشوند.
وی از مدیران آموزش وپرورش خواست موضوع نام نویسی را جدی بگیرند تا دغدغه خانواده ها در آستانه بازگشایی مدارس کم شود.
کاظمی ضمن اشاره به موضوع مشارکت های مردمی، اظهار داشت: آموزش وپرورش برای پیشبرد امور خود نیازمند مشارکت مردم است، اما این مشارکت باید در زمان و مکان مناسب و باتوجه به شرایط خانواده ها صورت گیرد.
وی در ادامه بر اهمیت نام نویسی هایی که مبنای کلاس بندی و تعیین حضور معلمان در کلاس ها قرار می گیرد تاکید کرد و اظهار داشت: این مورد باید با دقت دنبال شود.
وزیر آموزش وپرورش اشاره کرد: دانش آموزان میان پایه بطور معمول به پایه بعدی هدایت می شوند و احتیاجی به نام نویسی مجدد ندارند، مگر در موارد خاصی مانند مردودی یا انتقال.
وی، ساماندهی نیروی انسانی و پروسه صدور ابلاغ ها را از مؤلفه های مهم آماده سازی سال تحصیلی دانست و از عملکرد حوزه برنامه ریزی منابع انسانی دراین خصوص تقدیر نمود.
کاظمی تاکید کرد: ظرفیت نیروهای حق التدریس و فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان باید در تامین نیروی انسانی مورد استفاده قرار گیرد و نباید اجازه داد در این پروسه اختلالی ایجاد شود.
وی اضافه کرد: ساماندهی نیروی انسانی باید بگونه ای صورت گیرد که مدارس در شروع مهرماه از نظر نیروی مورد نیاز با مشکل مواجه نباشند.
کاظمی، یکی دیگر از مؤلفه های مهم بازگشایی مدارس را آماده سازی فضاهای آموزشی مطرح کرد و اظهار داشت: حدود ۲۳۰۰ پروژه آموزشی در آستانه سال تحصیلی جدید به چرخه آموزش وپرورش اضافه خواهد شد.
وی اضافه کرد: بالاتر از ۱۲ هزار کلاس درس نیز قابل استفاده است و قسمتی از این پروژه ها در شروع سال تحصیلی با حضور رئیس جمهوری افتتاح می گردد.
وزیر آموزش وپرورش همین طور بر تامین بموقع کتاب های درسی، تجهیزات آموزشی و سایر نیازهای مدارس تاکید کرد و اظهار داشت: هیچ خللی نباید در تامین این مؤلفه ها ایجاد شود؛ چونکه همه آنها مستقیماً باکیفیت شروع سال تحصیلی ارتباط دارند.
وی ضمن اشاره به برنامه های تابستانی این وزارتخانه، اظهار داشت: در تابستان، طرح حامی و برنامه های تقویت و جبران افت تحصیلی در دوره متوسطه دنبال می شود.
کاظمی اضافه کرد: این طرح ها با هدف جبران افت تحصیلی و تقویت یادگیری دانش آموزان اجرا می شود و باید با دقت و کیفیت مناسب به نتیجه برسد.
وی بر نقش معلمان و مجموعه آموزش وپرورش در اجرای این برنامه ها تاکید کرد و خواهان همراهی همه بخش ها برای تحقق اهداف این طرح ها شد.
کاظمی با تقدیر از همکاری مجلس شورای اسلامی و کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری، تعامل با مجلس را یکی از ظرفیتهای مهم آموزش وپرورش برای پیشبرد برنامه ها دانست.
وی اظهار داشت: امکان دارد در بعضی موارد نمایندگان نیازمند توضیحات بیشتری باشند، اما آموزش وپرورش مکلف است تعامل خود با مجلس را در راه درست و با نگاهی سازنده ادامه دهد.
وزیر آموزش وپرورش در ادامه ضمن اشاره به سی ونهمین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش، این رویداد را یکی از مهم ترین برنامه های پیش روی نظام تعلیم و تربیت دانست.
وی تاکید کرد: این اجلاس نباید فقط یک رویداد تشریفاتی باشد، بلکه باید قسمتی از آن به تبیین دستاوردها، برنامه های کلان و سیاستهای آموزش وپرورش اختصاص یابد.
کاظمی اضافه کرد: باید بهترین محتوا و نگاه کارشناسی به موضوعات ارایه شود و در این همایش، گفتمان مشترک میان بخش های مختلف آموزش وپرورش شکل بگیرد.
وزیر آموزش وپرورش یکی از مهم ترین دستیافته های این وزارتخانه را نزدیک شدن صف و ستاد به یکدیگر دانست و اظهار داشت: در این اجلاس به دنبال آن هستیم که درک مشترکی از حوزه ها، برنامه ها و سیاستهای آموزش وپرورش در سطوح مختلف شکل بگیرد.
وی اضافه کرد: باتوجه به شرایط ویژه کشور، از بخش های مختلف دعوت شده است تا در این اجلاس حضور داشته باشند و دستاوردها و برنامه ها به صورت دقیق، منظم و در رابطه با یکدیگر ارایه شود.


منبع:

1405/05/13
20:33:04
0.0 / 5
3
تگهای خبر: آموزش , اطلاعات , فناوری , كنكور
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
x
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان لیزرتگ در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲

لیزر تگ

لیزر و بازی

lazertag.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لیزر تگ محفوظ است (1395-1405)
سایت لیزرتگ: مرجعی برای علاقه مندان به این بازی جذاب