پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

بازی لیزر تگ در ایران
ایرانسل:

تهدید قطعی اینترنت برداشت نادرستی است و موضوعیت ندارد

تهدید قطعی اینترنت برداشت نادرستی است و موضوعیت ندارد به گزارش لیزر تگ، تحلیل مدیرعامل ایرانسل درباره ی آینده صنعت ارتباطات در صورت عدم سرمایه گذاری در توسعه شبکه، با تیتر ناصحیح یک رسانه، به تهدید قطع اینترنت تفسیر شد.


به گزارش لیزر تگ به نقل از روابط عمومی ایرانسل، علیرضا رفیعی مدیرعامل ایرانسل روز یکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴، در گفت و گو با خبرنگاران رسانه های تخصصی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، تحلیلی از شرایط آینده صنعت ارتباطات ارائه داد و با هشدار نسبت به عواقب عدم امکان سرمایه گذاری در توسعه شبکه، به این مورد اشاره نمود که در شرایط مواجهه کشور با تورم و افزایش قیمت ارز و افزایش هزینه های نگهداری شبکه، سرمایه گذاری دلاری برای توسعه شبکه و افزایش کیفیت اینترنت، برای اپراتورها بسختی ممکن است. وی ادامه داد: «با وجود قطعی روزانه برق و عدم امکان سرمایه گذاری در حوزه تامین باتری و نگهداری و توسعه شبکه، بطور قهری با نبود برق، اینترنت هم قطع می شود.» مدیرعامل ایرانسل در عین حال، با تکیه بر این که «افزایش تعرفه، تنها راه حل حل مشکل برق نیست، اما به سرمایه گذاری کمک می کند»، اظهار داشت: جلسات مختلف درباره ی اصلاح تعرفه برگزار شده و سرانجام، تصمیم گیری درباره ی تعرفه، در اختیار ایرانسل نیست. سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، دغدغه ها و مشکلات ما را می داند، تحلیل های ما را شنیده و درحال بررسی است. مدیرعامل ایرانسل اشاره کرد: در صورت عدم اصلاح تعرفه، اپراتور توان سرمایه گذاری نخواهد داشت و در صورت عدم سرمایه گذاری، افزایش کیفیت اینترنت ممکن نیست و باید منتظر باشیم همان گونه که قطعی برق روزانه داریم، ناشی از این قطعی ها و عدم امکان تامین باتری، اینترنت نیز قطع شود که این موضوع، اصلاً مورد نظر وزارت ارتباطات، اپراتورها و شخص آقای وزیر نیست.
یادآور می شود که استفاده از تیتر: «تهدید مدیرعامل ایرانسل به قطع اینترنت»، استنباط و تحلیل ناصحیح یک رسانه بوده که در نشست خبری حضور نداشته است. ضمن سپاس از رسانه های تخصصی حوزه فناوری حاضر در نشست و سایر رسانه هایی که تحلیل فوق را بصورت دقیق منعکس کردند، تاکید می کند که ایرانسل همیشه خودرا متعهد به پایداری خدمات و حفظ حقوق مشترکان می داند و اهتمام در پیشرفت کیفیت خدمات خود دارد. ایرانسل هیچ شرطی را برای ادامه ارائه سرویس مطرح نکرده و با تمام توان، به خدمت رسانی ادامه می دهد و قطعی تعمدی اینترنت موضوعیت ندارد. بطور خلاصه به گزارش لیزر تگ به نقل از روابط عمومی ایرانسل، علیرضا رفیعی مدیرعامل ایرانسل روز یکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴، در گفت و گو با خبرنگاران رسانه های تخصصی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، تحلیلی از شرایط آینده صنعت ارتباطات ارائه داد و با هشدار نسبت به عواقب عدم امکان سرمایه گذاری در توسعه شبکه، به این یاد شده نمود که در وضعیت مواجهه کشور با تورم و افزایش نرخ ارز و افزایش هزینه های نگهداری شبکه، سرمایه گذاری دلاری برای توسعه شبکه و افزایش کیفیت اینترنت، برای اپراتورها بسختی امکان دارد. وی اضافه کرد: «با وجود قطعی روزانه برق و عدم امکان سرمایه گذاری در عرصه تامین باتری و نگهداری و توسعه شبکه، به طور قهری با نبود برق، اینترنت هم قطع می شود.» مدیرعامل ایرانسل در عین حال، با تأکید بر اینکه «افزایش تعرفه، تنها راهکار حل مشکل برق نیست، اما به سرمایه گذاری کمک می کند»، گفت: جلسات مختلف درباره ی ی اصلاح تعرفه برگزار شده و سرانجام، تصمیم گیری درباره ی ی تعرفه، در اختیار ایرانسل نیست.

1404/05/28
10:30:40
0.0 / 5
23
تگهای خبر: اپراتور , اطلاعات , اینترنت , باتری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
x
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان لیزرتگ در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳

لیزر تگ

لیزر و بازی

lazertag.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لیزر تگ محفوظ است (1395-1404)
سایت لیزرتگ: مرجعی برای علاقه مندان به این بازی جذاب