پس از كاشت در گرانش صفر؛
فضانوردان تربچه فضایی می خورند!
لیزر تگ: به خدمه ایستگاه فضایی بین المللی اجازه داده شده تا مقداری از تربچه های کاشته شده در گرانش صفر را مصرف کنند و بقیه آنرا برای تحقیقات بیشتر به زمین بفرستند.
به گزارش لیزر تگ به نقل از دیجیتال ترندز، فضانوردان حاضر در ایستگاه فضایی بین المللی در اواخر سال قبل میلادی توانستند برای اولین بار در گرانش صفر فضا تربچه پرورش دهند. حالا آنها می توانند دسترنج زحمات خویش را بخورند. در حقیقت به فضانوردان اجازه داده شده تا پیش از فرستادن تربچه های فضایی به زمین برای تحقیقات بیشتر، مقداری از آنها را مصرف کنند. کشت محصولات کشاورزی در فضا کار سختی است چونکه گیاهان واکنش های عجیبی نسبت به میکرو گرانش نشان می دهند و دانشمندان همچنان مشغول بررسی این امر هستند. کاهو و شاهی همچون سبزیجاتی هستند که به صورت موفقیت آمیز در فضا کشت شده اند اما این نخستین باری است که تربچه در فضا پرورش داده است. کیت روبینز فضانورد ناسا با دقت زیاد ۲۰ تربچه را برداشت کرد و برای بار دوم دانه های تربچه را کاشت. ۲۷ روز طول می کشد تا این دانه رشد کنند. کشت مواد غذایی تازه در فضا اهمیت زیادی دارد چونکه نه تنها به حفظ سلامت فضانوردان کمک می نماید، بلکه از لحاظ روانشناختی هم به آنان روحیه می دهد. خوردن غذاهای تکراری بسته بندی شده از لحاظ روانی خسته کننده است. بنابراین فضانوردان بسته های مراقبتی را بسیار دوست دارند. این بسته ها شامل اسنک هایی است که در هر کپسول فضایی برای خدمه ایستگاه فضایی بین المللی ارسال می شود.
منبع: lazertag.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب