در پاسخ به مهر اعلام شد:
اعلام آمادگی متخصصان ایرانی خارج برای مشاركت در بررسی سیل اخیر
لیزر تگ: رئیس هیئت ویژه بررسی سیلاب ها از اعلام آمادگی متخصصان ایرانی خارج از كشور برای مشاركت در هیئت ویژه بررسی سیل اخیر آگاهی داد.
به گزارش لیزر تگ به نقل از مهر، گزارش اولیه هیئت ویژه بررسی سیلاب ها با حضور دكتر محمود نیلی احمدآبادی بعنوان رئیس این هیئت و اعضای هیئت ارائه شد.
نیلی احمدآبادی عصر امروز در نشست خبری اظهار داشت: ۴۳ روز از صدور حكم رئیس جمهور می گذرد هیئت در این مدت كار خودرا آغاز نموده است. هر هفته به صورت منظم جلسات آن شكل گرفته است.
وی هدف اصلی این هیئت را استفاده از همه ظرفیت های كارشناسی، تخصصی و علمی كشور و بهره مندی از تجارت جهانی عنوان نمود.
وی اضافه كرد: نخستین اقدامی كه صورت گرفته این است كه افرادی كه دارای تخصص در زمینه سیل بودند به همكاری دعوت شدند. بیشتر از ۲۵۰ نفر از متخصصان و دانشمندان كشور برای حضور در این كارگروه ها دعوت شده و برای آنها حكم صادر گردیده است.
رئیس هیئت ویژه گزارش ملی سیلاب ها اضافه كرد: همین تعداد نیز به شیوه های مختلف با هیئت همكاری دارند. ۱۲۱ نفر از اعضای هیئت علمی كه با این كارگروه ها همكاری می كنند از دانشگاه های غیر استان تهران هستند، ۷۶ نفر از این اعضا از استان های خوزستان، گلستان، فارس و ۴۵ نفر نیز از استان های دیگر فعالیت می نمایند.
وی افزود: این هیئت می كوشد كه از حداكثر ظرفیت علمی تخصصی كشور استفاده نماید.
نیلی احمدآبادی اظهار داشت: علاوه بر اعضای هیئت علمی دانشگاه ها از انجمن های علمی، مهندسان مشاور و افراد حوزه های صاحب تخصص دعوت شده است تا با این هیئت همكاری كنند و ما با استقبال گسترده گروههای مردمی و تخصصی در این زمینه مواجه شدیم.
وی اشاره كرد: این هیئت با استفاده از شیوه مدیریت دانش به جمع آوری آنچه كه با سوژه سیل در فضای مجازی وجود داشت اقدام نمود و بیشتر از یك میلیون و ۷۰۰ هزار متن، خبر، گزارش و فیلم كه در مورد سیل انتشار یافته است را جمع آوری كرده و در اختیار اعضای كارگروه های هیئت قرار داد.
وی اظهار داشت: همین طور بیشتر از ۱۳ گزارش از كشورهای مختلف كه در مورد سیل تجربه داشتند جمع آوری شده است. این هیئت همكاری گسترده بین المللی نیز در این زمینه دارد.
رئیس هیئت ویژه بررسی سیلاب ها اشاره كرد: بیشتر از ۸ هزار سوال به ۲۰۰ سازمان و نهاد ارسال كرده ایم تا بعد از دریافت پاسخ این سوالات بتوانیم گزارش مرحله اول را ارائه نماییم. همكاری بسیار خوبی از جانب دانشگاه ها داشتیم. دانشگاه های استان های سیل زده بعنوان دانشگاه های معین انتخاب شدند تا از هیئت پشتیبانی كنند. دستگاه های اجرایی همكاری بسیار خوبی با هیئت داشتند. كارگروه های هیئت همین طور از ظرفیت دانشجویان دكتری بهره برده اند و این فرصت بسیار خوبی برقرار شد تا از ظرفیت دانشجویان دكتری استفاده گردد.
نیلی احمد آبادی اشاره كرد: در صورت تدوین گزارش این هیئت می توان عناوین زیادی برای حل مشكلات كشور تدوین كرد تا برای ایجاد پایان نامه در اختیار دانشجویان داد.
وی اظهار داشت: برای تدوین گزارش نهایی، یك گروه تلفیق به وجود آمد تا چهارچوبی برای گزارش نهایی تهیه نماید كه این گزارش قابل استفاده، مستند و به شیوه كاملاً علمی باشد.
رئیس هیئت ویژه بررسی ملی سیلاب ها در پاسخ به سوال خبرنگار مهر درباب استفاده از ظرفیت های بین المللی در زمینه سیل اضافه كرد: ما مطمئناً از ظرفیت های بین المللی استفاده می نماییم و از دانشگاه هایی كه در این زمینه تجربه دارند استفاده خواهیم كرد. تعداد زیادی از متخصصین ایرانی مقیم خارج از كشور اعلام آمادگی كرده اند تا با این هیئت همكاری كنند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب