به گزارش لیزر تگ به نقل از ایسنا، بیدخام اظهار نمود: با تصویب مقررات حاكم بر ارائه خدمات عمده فروشی بیت استریم و ابلاغ آن به اپراتورها توسط كمیسیون تنظیم مقررات، فرصت جدیدی جهت استفاده حداكثری از منابع و امكاناتی فراهم می گردد كه در اختیار هر یك از دارندگان پروانه شبكه بخش ارتباطات ثابت مبتنی بر سیم مسی یا كابل نوری است.
وی اضافه كرد: این مقررات، برای رقابتی كردن هرچه بیشتر بازار و تسهیل ارائه خدمات در بخش ارتباطات ثابت سیمی و كابلی تصویب شده است.
بیدخام خاطرنشان كرد: تدوین مقررات خدمات عمده فروشی بیت استریم فرصت جدیدی را جهت استفاده حداكثری از منابع و امكاناتی فراهم می كند كه در اختیار هر یك از دارندگان پروانه شبكه بخش ارتباطات ثابت مبتنی بر سیم مسی یا كابل نوری است. بر همین مبنا با استفاده از اشتراك بخش هایی در شبكه دسترسی، از هرز رفت منابع، جلوگیری و امكان توزیع و گسترش شبكه با سرعت بیشتر در همه نقاط كشور تولید می گردد.
وی با اشاره به اینكه این اقدام در جهت اجرای مصوبه ۲۶۰ و بخشی از مصوبه ۲۵۳ كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات درباره خدمات عمده فروشی بیت استریم انجام شده، تصریح كرد: مقررات خدمت عمده فروشی بیت استریم با هدف رقابتی شدن بیشتر بازار، تسهیل عرضه خدمات در حوزه ارتباطات ثابت سیمی و كابلی و استفاده حداكثری از منابع توسط دارندگان پروانه شبكه تصویب شده تا به این وسیله بخش هایی در شبكه دسترسی بین بازیگران حوزه به اشتراك گذاشته شود.
بیدخام اضافه كرد: جزئیات این همكاری طبق جزئیات این مصوبه و برپایه مقررات بیت استریم اجرایی می گردد كه سهم عرضه كننده خدمت بیت استریم و دریافت كننده آن در این همكاری مشخص شده است.
پیش از این وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با انتشار توئیتی از رفع انحصار عرضه خطوط ONU و PCM اطلاع داده بود.
در خطوط PCM، مخابرات با استفاده از روشی به نام مدولاسیون كد پالس (Pulse Code Modulation)، ظرفیت هر كابل خویش را به چندین خط تلفن ثابت اختصاص می دهد و خطوط فیبر یا ONU مخفف عبارت (Optical Network Unit) است كه در آن مخابرات از رشته های فیبر نوری برای توزیع خط تلفن به كاربران زیادی استفاده می كند.