پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

بازی لیزر تگ در ایران

آموزش وپرورش با ۱۰۰ موکب، آماده خدمت به زوار اربعین شد

آموزش وپرورش با ۱۰۰ موکب، آماده خدمت به زوار اربعین شد لیزر تگ: مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش وپرورش از ابلاغ شیوه نامه اربعین به استان ها، راه اندازی حدود ۱۰۰ موکب دانش آموزی و فرهنگیان، آماده سازی مدارس مسیر عبور زائرین برای اسکان آگاهی داد.


میکائیل باقری مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش وپرورش در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به برنامه های این وزارتخانه برای اربعین حسینی اظهار نمود: شیوه نامه اربعین حدود ۱۰ روز پیش به تمامی استانها ابلاغ گردید. همینطور ستاد مرکزی اربعین وزارت آموزش وپرورش تشکیل و تقسیم کار میان بخش های مختلف انجام شده و مصوبات جلسات نیز به همه استانها، خصوصاً استانهای مرزی، ابلاغ گردیده است.
وی اضافه کرد: استانهای خوزستان، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، ایلام و سیستان و بلوچستان به علت نقش مستقیم در اعزام زائرین، عضو ستاد مرکزی اربعین وزارت آموزش وپرورش هستند. دبیرخانه کشوری اربعین نیز در استان خوزستان مستقر است و هماهنگی و مدیریت فعالیت استانها را بر عهده دارد.
باقری با اشاره به اینکه یکی از مهم ترین اهداف ستاد اربعین آموزش و پرورش، تسهیل و روان سازی فرایند حضور زائرین است، اظهار داشت: زائرین سیدالشهدا (ع) با عشق و ارادت خود در این راه حضور پیدا می کنند و وظیفه ما این است که شرایط را برای حضور هرچه بهتر دانش آموزان و فرهنگیان در این فضای معنوی فراهم نماییم.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش، ارتقاء خدمات پشتیبانی و رفاهی را از دیگر سیاستهای این وزارتخانه برشمرد و خاطرنشان کرد: مدارسی که در راه عبور زائرین قرار دارند و امکان اسکان و پذیرایی از فرهنگیان و دانش آموزان را دارند، با همکاری اداره کل پشتیبانی و رفاه شناسایی شده اند و اطلاعات آنها در سامانه اسکان وزارت آموزش وپرورش بارگذاری شده است تا زائرین بتوانند در راه رفت یا برگشت از این ظرفیت بهره گیرند.
وی با اشاره به تکریم مدیران مدارس فعال در خدمت به زائرین اضافه کرد: مدیرانی که در روزهای اربعین امکانات مدارس خودرا در اختیار زائرین قرار می دهند و برای خدمت رسانی تلاش می کنند، شناسایی و مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.
باقری اضافه کرد: تابحال حدود ۱۰۰ موکب برای خدمت رسانی اعلام آمادگی کرده اند که قسمتی از آنها فعالیت خودرا شروع کرده اند و تعدادی نیز درحال راه اندازی هستند. این موکب ها به طور عمده بصورت خودجوش و با مشارکت دانش آموزان و فرهنگیان اداره می گردند.
وی در رابطه با برنامه های آموزش وپرورش برای پیاده روی جاماندگان اربعین نیز اظهار داشت: آموزش وپرورش در کنار سایر دستگاه ها و نهادهای فرهنگی، در مسیرهای برگزاری این مراسم حضور فعال خواهد داشت و در خیلی از مناطق با برگزاری یا دفاع از موکب ها و در اختیار قرار دادن فضاهای آموزشی، به زائرین خدمت رسانی می کند.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش وپرورش با اشاره به اجرای طرح «هر مدرسه یک موکب» اظهار نمود: مدارسی که در راه پیاده روی جاماندگان قرار دارند، با تأکید بر ظرفیت هیأت های دانش آموزی، مبادرت به برگزاری موکب می کنند و دانش آموزان نیز بعنوان خادم، مداح، برگزارکننده مراسم سوگواری و فعال فرهنگی در این موکب ها نقش آفرینی خواهند کرد. به گفته ی ایشان، این دو محور، مهم ترین برنامه های آموزش وپرورش برای مراسم پیاده روی جاماندگان اربعین در سرتاسر کشور است.

منبع:

1405/05/06
12:25:26
0.0 / 5
3
تگهای خبر: آموزش , اطلاعات , خدمات , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
x
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان لیزرتگ در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۵

لیزر تگ

لیزر و بازی

lazertag.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لیزر تگ محفوظ است (1395-1405)
سایت لیزرتگ: مرجعی برای علاقه مندان به این بازی جذاب