بازی لیزر تگ در ایران
بر اساس یافته محققان؛

ورزش سبب كند شدن پیشرفت بیماری پاركینسون می گردد

ورزش سبب كند شدن پیشرفت بیماری پاركینسون می گردد لیزر تگ: محققان دریافتند كه ورزش سبب كند شدن پیشرفت بیماری پاركینسون می گردد.



به گزارش لیزر تگ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سلول های بنیادی، محققان برای نخستین بار در یك مدل موشی پاركینسون، نشان دادند كه تمرین بر روی یك چرخ دوچرخه می تواند مانع انباشت پروتئین عصبی آلفا سینوكلین در سلول های مغزی شود.
محققان معتقدند كه توده های آلفا سینوكلین نقش مهمی در مرگ سلول های مغز در رابطه با بیماری پاركینسون دارند. موش های مورد مطالعه در این تحقیق مانند انسان ها، علائم پاركینسون را در اواسط زندگی نشان دادند. در ۱۲ ماهگی، موش ها به منظور پدال زدن چرخ ها در قفس قرار گرفتند.
پس از سه ماه، موش های پدال زننده نشان دادند كه حركت بهتر و عملكرد شناختی بیشتری نسبت به موش های ترانس ژنیك گروه كنترل كه پدال نمی زدند، داشتند.
محققان دریافتند كه در موش های پدال زننده، ورزش سبب افزایش بیان ژن كلیدی DJ-۱ كه نقش محافظتی در مغز و عضلات دارد، می گردد.
انسانهای نادری كه با جهش در ژن DJ-۱ متولد می شوند، حتما به بیماری پاركینسون در سنین كم دچار می شوند. محققان موش هایی كه ژن DJ-۱ را از دست داده بودند، آزمایش كردند و كشف كردند كه توانایی آنها در اجرای حركات به شدت كاهش یافته است كه این نشان داده است كه پروتئین DJ-۱ برای حركات طبیعی مورد نیاز است.
نتایج محققان نشان داد كه ورزش با روشن نگه داشتن ژن DJ-۱، پیشرفت بیماری پاركینسون را كند می كند و از این طریق مانع انباشت پروتئین غیرطبیعی در مغز می گردد و توضیح دادند كه نتایج این آزمایش های حیوانی برای انسان ها بسیار حائز اهمیت است.
همچنین آزمایشات نشان داد كه ورزش می تواند مشكلات قلبی در بیماری پاركینسون را درمان كند و افراد مبتلا به پاركینسون كه ورزش می كنند احیانا می توانند مانع از مرگ سلول های مغزی خود شوند.
پاركینسون یك بیماری ناشی از مرگ سلول هایی در مغز است كه یك ماده شیمیایی حیاتی به نام دوپامین تولید می كند. بدون دوپامین، حركات ارادی غیرممكن است. اغلب افراد مبتلا به بیماری پاركینسون دارویی به نام L-DOPA برای درمان علائم بیماری خود مصرف می كنند. مصرف دارو خوراكی كه در بدن تبدیل به دوپامین می گردد به مغز اجازه می دهد كه بیماران حركات ارادی داشته باشند.
در سال ۱۹۸۸، Freed و همكارانش، اولین پیوند سلولهای دوپامین ساز جنین انسان را به یك بیمار پاركینسون در ایالات متحده انجام دادند. هم اكنون این محققان بر روی تمایز سلول های بنیادی جنینی انسان به نورون های دوپامین كار می كند. این تكنیك ها این امكان را فراهم می كنند كه مقادیر نامحدودی از سلول های دوپامین ساز برای پیوند به وجود آید.

1396/11/23
14:25:30
5.0 / 5
5085
تگهای خبر: ورزش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
x
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴

لیزر تگ

لیزر و بازی

lazertag.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لیزر تگ محفوظ است