بازی لیزر تگ در ایران

رونمایی از طرح هر ایرانی، یك تلویزیون اینترنتی

رونمایی از طرح هر ایرانی، یك تلویزیون اینترنتی به گزارش لیزر تگ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به پروژه «هر ایرانی، یك تلویزیون اینترنتی» توسط شركت های اینترنتی و شركت های ارائه كننده خدمات VOD، اظهار نمود: بدین ترتیب هم وطنان می توانند ضمن برخورداری از اشتراك دسترسی ثابت به شبكه ملی اطلاعات، از خدمات تلویزیون اینترنتی نیز برخوردار شوند و هدف گذاری تعیین شده در این پروژه رسیدن به پنج میلیون مشترك فعال تلویزیون اینترنتی تا آخر سال 99 است.


به گزارش لیزر تگ به نقل از ایسنا، پروژه های پیشران ⁧اقتصاد دیجیتال امروز (پنجشنبه) با حضور حسن روحانی - رئیس جمهوری - و بیش از هزار نفر از فعالان IT از سراسر کشور در جلسه ویدئو کنفرانس، راه اندازی شد.
این پروژه ها شامل افتتاح مرکز داده ۴۰۰ رکی شرکت ایرانسل با حضور بیژن عباسی آرند - مدیرعامل شرکت ایرانسل - در مرکز شادآباد، افتتاح خدمات ابری آسیاتک با حضور محمدعلی یوسفی زاده - مدیرعامل شرکت آسیاتک - در برج میلاد و رونمایی از طرح حمایتی استارت آپ های لطمه دیده از کرونا و تلویزیون اینترنتی با حضور امیر ناظمی - معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات - می شود.
ظرفیت رشد ایران در حوزه اقتصاد دیجیتال
محمدجواد آذری جهرمی - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات - در این مراسم، با تاکید بر ضرورت جایگزینی اقتصاد دیجیتال بجای اقتصاد نفتی، به مقایسه سهم اقتصاد دیجیتال از کل اقتصاد جهان پرداخت و با ارائه نمونه های آماری از کشورهای آمریکا، چین به استناد گزارش «اقتصاد دیجیتال- آنکتاد ۲۰۱۹» اظهار داشت: سهم ایران در هسته اصلی اقتصاد دیجیتال ۴ و در کل اقتصاد دیجیتال ۶.۵ است. بطور متوسط در معیار جهانی سهم اقتصاد دیجیتال نسبت به کل اقتصاد ۱۵.۵ درصد است و این نشان میدهد ایران در حوزه اقتصاد دیجیتال ظرفیت رشد بسیار بزرگی دارد.
وی افزود: اقتصاد دیجیتال حوزه ای است که باید موردتوجه قرار گیرد و خدمات دیجیتال یکی از مهم ترین حوزه هایی است که می تواند رشد قابل توجه ای داشته باشد که در کنار این رشد اشتغال فراوانی هم ایجاد می شود. هسته اقتصاد دیجیتال کشور از ۲.۲۳ در سال ۹۲ به چهار درصد در سال ۹۸ رسیده است یعنی بخش سخت افزار، نرم افزار و ارتباطات مجموعاً چهار درصد رشد داشته است. در سال ۹۸ هم سهم اقتصاد دیجیتال در GDP به ۶.۵ درصد رسیده است. این در شرایطی است که این عدد در سال ۹۲، ۳.۶۸ درصد بوده است.
رشد ۳۰ درصدی شبکه ملی اطلاعات
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با برشمردن عوامل مؤثر در موفقیت هایی که سبب شد درخت اقتصاد دیجیتال در کشور به بار بنشیند، اظهار داشت: عوامل مؤثر در رشد اقتصاد دیجیتال توسعه ظرفیت هسته شبکه ملی اطلاعات از ۶۸۰ گیگابیت برثانیه در سال ۱۳۹۲ به ۱۸ هزار گیگابیت برثانیه در سال ۱۳۹۸ رسیده و رشدی ۳۰ درصدی داشته است. افزایش ظرفیت ارتباطات بین الملل نیز از ۱۳۰ گیگابیت برثانیه در سال ۱۳۹۲ به ۴۵۰۰ گیگابیت برثانیه در سال ۹۸ بود.
آذری جهرمی اضافه کرد: همین طور در این سال ها متوسط سرعت دسترسی مشترکین سیار به شبکه ملی اطلاعات از ۰.۲۱۸ مگابیت برثانیه در سال ۹۲ به ۱۰ مگابیت برثانیه و متوسط سرعت دسترسی مشترکین ثابت به شبکه ملی اطلاعات از ۰.۲۵۶ مگابیت برثانیه در سال ۹۲ به ۶.۲ مگابیت برثانیه در سال ۹۸ رسید.
وی تاکید کرد: از طرف دیگر پوشش دسترسی پرسرعت مشترکین روستایی به شبکه ملی اطلاعات از صفر درصد در سال ۱۳۹۲ به ۸۹ درصد در سال ۱۳۹۸ رسید. ظرفیت مراکز داده شبکه ملی اطلاعات نیز از ۲۱۰ رک فعال در سال ۹۲ به ۱۸۳۰ رک فعال در سال ۱۳۸۹، نسبت پیک مصرفی ترافیک داخلی به پیک مصرفی ترافیک بین الملل در سبد مصرفی کاربران از ۱۰ درصد در سال ۹۲ به ۵۵ درصد در سال ۱۳۹۸ و تعداد اپلیکیشین های ایرانی فعال از ۴۸۳ در سال ۹۲ به ۳۴۵ هزار ایپلیکیشین در سال ۹۸ رسید.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: همه این عوامل موجب شد تا اقتصاد دیجیتال در کشور روند رو به رشدی داشته باشد بطوریکه در سال ۹۷ به علت وجود چالش های اقتصادی ازجمله تحریم های ظالمانه نرخ رشد بهره وری کل اقتصاد منهای ۶.۱۲ درصد بود اما نکته جالب توجه این است که بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات با رشد ۱۳.۵ درصد در همین سال مواجه گردید و نرخ رشد ارزش افزوده بخش آی سی تی ۳.۳۱ درصد شد یعنی بیش از اهداف برنامه ششم توسعه رشد این حوزه تحقق پیدا کرد. این در شرایطی است که نرخ رشد ارزش افزوده کل اقتصاد منفی ۳.۷ درصد بود.
اقتصاد دیجیتال، راه برون رفت از مشکلات کنونی
آذری جهرمی با اعلان اینکه همه این عوامل نشان داد که اقتصاد دیجیتال بهترین جایگزین برای اقتصاد نفتی و برون رفت از مشکلات کنونی است، اظهار داشت: همه این پیشرفت ها در بستر شبکه ملی اطلاعات پیگیری و اجرا شده و می شود. در کشوری که از ظرفیت نیروی جوان خلاق برخوردارست که ۱۷ درصد آنها وابسته یا غیروابسته فارغ التحصیل در حوزه فناوری اطلاعات هستند، هسته اقتصاد دیجیتال رشد کرده است، تحت فشارهای بین المللی هستیم، چاره ای جز بهره وری نداریم و یکی از ابزارهای مهم بهره وری فناوری اطلاعات است. بدین سبب می توانیم اقتصاد دیجیتال را چاره ای برای جایگزینی اقتصاد نفتی بدانیم.
وی با تشریح مدل مفهومی مصوب شبکه ملی اطلاعات و وظایف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در پیگیری شبکه ملی اطلاعات و همین طور اقدامات وزارت ارتباطات در رشد و توسعه اقتصاد دیجیتال، اظهار نمود: امروز چهار افتتاح عمده برای پیشران اقتصاد دیجیتال داریم. مرکز داده اقماری شبکه ملی اطلاعات با ایجاد ۴۰۷ رک ظرفیت جدید و افزایش ۲۵ درصدی ذخیره سازی مرز داده شبکه ملی با سرمایه گذاری ۱۱۰۰ میلیارد تومان بخش خصوصی توسط شرکت ایرانسل افتتاح می شود. با راه اندازی این پروژه یکی از مهم ترین ارکان زیرساخت های شبکه ملی اطلاعات محقق شد و گام بلند دیگری در امتداد دستیابی به هدف توسعه محتوا و خدمات داخلی و کسب ۷۰ درصدی آن از سبد مصرفی کاربران برداشته خواهد شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: همین طور در امتداد توسعه زیرساخت ابری شبکه ملی اطلاعات با سرمایه گذاری ۸۵۰ میلیارد تومان بخش خصوصی توسط شرکت آسیاتک پروژه زیرساخت ابری شبکه ملی اطلاعات افتتاح می شود که یکی از مهم ترین ارکان تامین زیرساخت های اطلاعاتی کشور و مورد تاکید در اسناد بالادستی شبکه ملی اطلاعات است. زیرساخت ابری، توانایی ارائه خدمات متنوع ابری به تولیدکنندگان محتوای داخلی را دارد و امکان خودکفایی در خدمات ابری و افزایش تاب آوری تولیدکنندگان محتوای داخلی در مقابل تحریم های ظالمانه را فراهم می آورد.
هر ایرانی، یک تلویزیون اینترنتی
آذری جهرمی در ادامه با اشاره به پروژه بعدی اظهار داشت: پروژه بعدی طرح بزرگ «هر ایرانی، یک تلویزیون اینترنتی» با کارفرمایی شرکت های اینترنتی و شرکت های ارائه کننده خدمات VOD و با سرمایه ۸۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی است. بمنظور ارتقای سهم محتوای داخلی در سبد مصرفی کاربران و افزایش ضریب نفوذ خدمات دسترسی ثابت به شبکه ملی اطلاعات، این طرح با همکاری سازمان فناوری اطلاعات ایران، مرکز ملی فضای مجازی، ارائه کنندگان خدمات ویدئوی خانگی و ارائه کنندگان خدمات دسترسی ثابت به شبکه ملی اطلاعات تهیه شده است.
وی افزود: بدین ترتیب با ایجاد هم افزایی و با تامین سامانه های موردنیاز، هم وطنان می توانند ضمن برخورداری از اشتراک دسترسی ثابت به شبکه ملی اطلاعات به خدمات تلویزیون اینترنتی نیز برخوردار شوند. هدف گذاری تعیین شده در این پروژه رسیدن به پنج میلیون مشترک فعال تلویزیون اینترنتی تا آخر سال ۹۹ و ارتقای سهم محتوای داخلی بر بستر شبکه ملی اطلاعات است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: به جهت اینکه این طرح ها اثرگذار شود و در امتداد پشتیبانی از فعالین حوزه فناوری اطلاعات امروز به ۵۰۰۰ شرکت عضو نوآفرین بسته حمایتی به ارزش ۵۰ میلیون تومان تقدیم می شود که بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان برای دولت هزینه داشته است. بدین ترتیب دولت همین طور از کسب وکارهای بزرگ حمایت می کند که آنها بتوانند به کسب وکارهای کوچک خدمات دهند داشته باشند.
آذری جهرمی در پاسخ به سؤال رئیس جمهوری درباره رقم سرمایه گذاری کل پروژه ها اظهار داشت: ارزش مالی این پروژه ۲۲۸۰ میلیارد تومان است که عمده این سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی انجام گرفته است. ۱۱۰۰ میلیارد تومان توسط ایرانسل جهت راه اندازی مرکز داده، ۸۵۰ میلیارد تومان توسط آسیاتک برای خدمات ابری و ۸۰ میلیارد تومان هم توسط شرکت های اینترنتی برای طرح یک ماهه رایگان تلویزیون های اینترنتی سرمایه گذاری شده است.
در ادامه بیژن عباسی آرند –مدیرعامل اپراتور ایرانسل- با اعلان اینکه سهم سالانه ایرانسل از اقتصاد دیجیتال در سال قبل بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان بوده، اظهار داشت: مرکز داده ایرانسل برای کمک به ظرفیت دیجیال کشور شکل گرفته و جهت راه اندازی این مرکز داده در مدت زمان ۹ ماهه، بیش از ۴۰۰ رک به راه افتاده است که ۴۰۰ هزار سرور مجازی را به ظرفیت ایرانسل و شبکه ملی اطلاعات اضافه می کند.
محمدعلی یوسفی زاده - مدیرعامل شرکت آسیاتک - نیز با اعلان اینکه آسیاتک در شرایط کرونا ۶۰۰ گیگابیت برثانیه به شبکه ملی اطلاعات تزریق کرد، اظهار نمود: ما نسبت به سال ۹۶، رشدی ۵۰۰ درصدی را تجربه کردیم. همین طور با ارائه خدمات ابری، ضمن جلوگری از خروج ارز از کشور، ریسک های تحریم و قطع سرویس را از بین بردیم و دریافت این خدمات برای کسب وکارهای دیجیتال را آسان و کم هزینه کردیم.
طرح حمایتی از کسب وکارهای لطمه دیده از کرونا
در ادامه امیر ناظمی - رئیس سازمان فناوری اطلاعات - اظهار نمود: از سال ۹۲ تا کنون، ضریب نفوذ اقتصاد دیجیتال در کشور چهار برابر، ظرفیت شبکه ترافیکی ۳۰ برابر شده و تعداد اپلیکیشن ها از ۵۰۰ تا به حدود ۳۴۵ هزار رسیده و این به مدلول ایجاد جنبش کارآفرینی و نوآفرینی است. هم اکنون حدود ۱۷ درصد از فارغ التحصیلان دانشگاه ها کشور به صورت مستقیم و غیرمستقیم در حوزه فناوری اطلاعات کار می کنند.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اعلان اینکه همه کسب کارها برای پیمودن این راه توسعه، مشکلاتی دارند، اضافه کرد: مسیر توسعه برای هر کسب وکاری متفاوت می باشد، اما مشکلات راه اغلب مشابه است. ما در طرح حمایتی از استارت آپ ها تلاش نموده ایم تا یک بسته حمایتی یا به زبان دیگر یک توشه راه برای کسب وکارها آماده نماییم. این طرح یعنی اینکه پیمودن مسیر توسعه برای کسب وکارها ساده تر و کم هزینه تر شود و در آن ۵۰ میلیون تومان برای ۵۰۰۰ کسب وکار در نظر گرفته شده است.
وی با اعلان اینکه شرکت ها می توانند بسته به مسیر و نیازهایی که دارند از این بسته حمایتی استفاده کنند، اظهار نمود: علاوه بر زیرساخت خدمات ابری که یکی از ابتدایی ترین نیازها است، این شرکت ها به مشاوره حقوقی، استفاده از نرم افزارهای اداری و حسابداری و تبلیغات نیز نیاز دارند و همین طور برای حفظ حریم خصوصی مردم نیاز دارند که از امنیت کافی داده برخوردار شوند. در این بسته حمایتی، بازاری را فراهم کردیم که شرکت های مختلف نوآفرین و شرکت هایی که در ابتدای مسیر هستند بتوانند به صورت بهینه از منابع دولتی استفاده کنند. این برنامه به صورت مشارکت عمومی و خصوصی است و در سایت «ایران نوآفرین» قابل دسترسی است.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات اظهار نمود: در این طرح شرکت های استفاده کننده از خدمات می توانند در یک بازار رقابتی به انتخاب تامین کننده خدمات خود اقدام نمایند. بدین سان همکاری دولت نیز با گروه ها یا شرکت هایی خواهد بود که خدمت بهتری را ارائه می دهند و هر فرد خدمت خوبی ارائه ندهد، به خودی خود از بازار حذف می شود. بدین سان منابع حمایتی دولت به صورت بهینه هم به کسب وکارهای کوچکی که نیاز دارند و هم به کسب وکارهای بزرگی که خدمت بهتر ارائه می دهند، تخصیص می یابد.
ناظمی با اشاره به پشتیبانی از کسب وکارهای لطمه دیده از کرونا بیان کرد: خیلی از کسب وکارها بواسطه کاهش تقاضای بازار و یا بواسطه از دست دادن نیروی کارشان با دغدغه هایی مواجهند که برای جبران این موضوع، ما امکاناتی را در اختیارشان قرار می دهیم. در این بسته حمایتی، به ۵۰۰۰ شرکت نوپا و استارت آپ که قسمتی از درآمدشان را از دست داده اند، از لحاظ مالی و تبلیغاتی کمک می شود تا مقداری از ضررهایشان جبران شود.
پرداخت ۱.۸ میلیون حق عضویت برای تلویزیون های اینترنتی
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه با اشاره به طرح «انتخاب هر ایرانی، یک تلویزیون اینترنتی»، بیان کرد: یکی از نیازهای اصلی و عمومی مردم، نیاز فرهنگی است و در دنیا نیز قدرت فرهنگی و گفتمان سازی، قدرت اصلی شمرده می شود. الان حدود ۱.۸ میلیون نفر عضو شبکه ها و سامانه های مختلف پخش ویدئو، موسیقی و تلویزیون اینترنتی هستند و حق عضویت پرداخت می کنند و همین طور حدود سه میلیون بیننده نیز بدون پرداخت حق عضویت، از محتواهای رایگان استفاده می نمایند. شاید این تجربه شیرین حق انتخاب برای محتوا باشد؛ چیزی که در سال های گذشته کمتر در دسترس شهروندان ایرانی بوده است.
ناظمی با اعلان اینکه یکی از چالش های اصلی در شبکه ملی اطلاعات، کمبود محتواست، اظهار نمود: ۷۰ درصد ترافیک اینترنت در دنیا به پخش فیلم و ویدئو، موسیقی و صوت متعلق می باشد و اما این عدد در ایران حدود ۲۰ درصد است. این درحالی است که ظرفیت فعلی شبکه ما حدود ۱۴ برابر میزان مصرفی است که مردم از این محصولات فرهنگی استفاده می نمایند. توسعه سیستم های پخش صوتی و تصویری آنلاین منجر به صرفه اقتصادی در توسعه زیرساخت ها می شود و از سویی اگر محتوا وجود داشته باشد، اشتیاق بیشتری برای سرمایه گذاری در زیرساخت ها به وجود آمده و نیازهای فرهنگی مردم هم پاسخ داده می شود.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات با اعلان اینکه اروز ماهیانه حدود هفت میلیارد دقیقه توسط مردم از این محصولات فرهنگی استفاده می شود، اظهار داشت: در سال ۹۲ ارزش کل فروش سینماهای کشور حدود ۴۲ میلیارد تومان بوده و امروز با تداوم روند فروش حق اشتراک تلویزیون های اینترنتی اندازه این بازار به حدود ۶۴۸ میلیارد تومان رسیده است. همانطور که شبکه حمل و نقل اینترنتی از حمل و نقل سنتی بزرگتر شده، اندازه تلویزیون های اینترنتی نیز از تمام فروش در سینماهای کل کشور، بزرگتر شده است.
اشتراک یک ماهه رایگان برای تلویزیون های اینترنتی
ناظمی با اشاره به عضویت یک ماهه بابت حق عضویت تلویزیون های اینترنتی بیان کرد: از امروز افتتاح عضویت یک ماهه مردم به صورت رایگان در تلویزیون های اینترنتی فراهم شده که هزینه آن هم از بابت حق عضویت و هم بابت ترافیک رایگان است و کاربران اینترنت ثابت خانگی به مدت یک ماه می توانند به انتخاب خودشان عضو سه تلویزیون اینترنتی شوند و از محتوای آن استفاده کنند. با اجرای این طرح، پیش بینی می نماییم بازار تلویزیون های اینترنتی به دو برابر فعلی افزایش پیدا کند.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سوال رئیس جمهوری درباره علت ارائه این طرح برای اینترنت ثابت و نه همراه، بیان کرد: دلیل اجرای این طرح تشویق مردم به استفاد از اینترنت ثابت است و اینترنت ثابت ابزار خانگی بهتری برای با هم بودن است.




منبع:

1399/03/09
10:05:21
5.0 / 5
2312
تگهای خبر: آنلاین , اپراتور , اپل , اپلیكیشن
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵

لیزر تگ

لیزر و بازی

lazertag.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لیزر تگ محفوظ است